Tuzlanskog Odreda br. 6

HTML

+387 35 307-700 ili 307-701
Slika 92
Slika 91
Novosti

Prijava na portal

 

15.08.2021 22:18
Slika
 
Na području Tuzlanskog kantona se provodi masovna vakcinacija građana protiv COVID-19. Apelujemo na sve građane da se prijave na vakcinaciju putem platforme kako bi ubrzali sam proces upisa podataka i izdavanja potvrda o vakcinaciji putem kantonalne platforme za vakcinaciju.

Prijavu na platformu možete izvršiti na web putanji https://vakcine-tk.ezoblak.net ili putem linka na stranici Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona www.zjztk.ba.

Nakon što u vaš web preglednik učitate naslovnu stranicu portala, pritiskom na dugme "Prijavi se" otvorite upitnik u koji ćete popuniti sljedeće podatke: vaše ime, prezime i JMBG. U nastavku upišite vaše kontakt informacije i odaberite ambulantu u kojoj ste prijavljeni. Nakon završene registracije dobićete potvrdu o registraciji putem Viber/SMS-a i preko email-a (ukoliko ste ga upisali).

Da biste registrovali članove svoje porodice/obitelji potrebno je da upišete podatke koji se odnose na člana porodice/obitelji. Kontakt podaci (broj mobitela, email) mogu pripadati osobi koja vrši registraciju ukoliko član kojeg registrujete nema pristup elektronskim komunikacijskim kanalima.

Pored prijave za proces vakcinacije putem platforme, omogućena je vakcinacija građana bez najave na svim vakcinacioni punktovima na području TK.
0 0